AWESUM

Websites

CONVERSION… ACTION

Websites

Processen verbeteren, een grotere omzet of meer brand engagement. AWESUM ziet de kansen voor jou. Tijd voor actie: met een resultaatgerichte en innovatieve website waarbij de doelgroep jou moeiteloos weet te vinden. Een website vol beleving, die zichzelf terugverdient in conversie.

Een sterke online presence: voor een betere merkbeleving. We sluiten aan bij jóuw processen, volledig maatwerk dus. Dit doen we samen, met de Design Thinking-methode. Het uitgangspunt: jouw businessgoals soepel verbinden aan de behoeften en wensen van je (toekomstige) klant.

Dankzij de geoptimaliseerde gebruikerservaring (UX) weet de klant nog eenvoudiger zijn weg naar jou te vinden. En tot actie over te gaan. Wat het je oplevert: een creatieve en innovatieve website die volledig in lijn is met jouw merk. Een sterke online aanwezigheid, gebruiksvriendelijk en gericht op resultaat.

 • Computer says ‘yes’

  De website is gemakkelijk te koppelen aan de systemen die je al gebruikt. We regelen de juiste (API-)koppelingen, zodat het werkt. Altijd.

 • Save & sound

  Je bent zeker van de juiste beveiliging: zoals een 100% veilige database voor verzamelde gegevens, AVG-proof.

 • Keep it fresh

  Jij én de gebruikers beschikken altijd over de nieuwste versie van de website en het CMS. Dat fixen wij voor je, automatisch. Zodat jij kan doen waar je goed in bent.

 • Scale up

  Meer of minder: de website groeit altijd mee met jouw ambities en uitdagingen. Gewoon lekker schaalbaar.

 • Work smarter

  We verbinden je website aan het slimme websitebeheersysteem ‘IQ cms’. Hiermee kun je de website eenvoudig en snel beheren. You’re in control.

 • Make an impact

  Een website is pas ready to go live met impactvolle content. Samen met onze partners ondersteunen we graag met sterke (SEO-)teksten, video’s en fotografie.

AWESUM

Hoe wij
te werk gaan.

 1. Explore

  Elke samenwerking begint met een goed gesprek. We ontrafelen jouw vraagstuk, ontdekken de diepere wensen van je doelgroep én brengen je kansen in kaart. Ook leggen we succesfactoren vast in meetbare KPI’s.

 2. Create

  Tijd om concreet te worden. We werken wireframes uit, toetsen deze en starten met de visuele uitwerking. Daarna gaan we door… testen, testen, testen. Hebben we het juiste gevoel weten te raken: is dit wat de gebruiker nodig heeft? Tijd voor de volgende stap.

 3. Implement

  Coderen, opnieuw testen en zorgen voor de juiste koppelingen: implementeren it is. We gaan door tot je website altijd en overal 100% werkt, en jij je doelstellingen behaalt. Rond de livegang staan we 24/7 voor je klaar, you are not alone. En dan… champagne!

 4. Continue…

  … working together, met continuous improvement. Maandelijks gaan we om tafel om te kijken hoe we de website nog beter kunnen maken. Want veel kleine verbeteringen maken de gedroomde perfectie.

AWESUM

Website cases

WEBSITES

Ontdek de mogelijkheden voor jouw business

Maak een AWESUM date: vertel ons je vraagstuk, dan bieden wij je een oplossing en kies jij of het past. Dan kan onze samenwerking van start.