www.hungggry.nl

''We are the Robin Hood​ of takeout and delivery''

 • 320+
  Aantal deelnemers

  Al meer dan 320 restaurant- en café-eigenaren hebben zich aangesloten.

 • 100
  Altijd-gratis-garantie

  Om horeca- en winkelhouders een hart onder de riem te steken is Hunggry helemaal kosteloos, nu en in de toekomst.

 • 4.2
  Miljoen omzet

  Omzet door het platform gegenereerd voor de horeca ondernemers sinds de start in 2021.

Vraagstuk

Als betrokken softwarebouwers zien wij de gevolgen van de coronacrisis om ons heen. Veel horeca sluit of stoeit met het goed inrichten van de thuisbezorging en/of afhaal. Kennissen van ons in de horeca vroegen daarom onze hulp bij het opzetten van een AWESUM, laagdrempelig bestelsysteem.

Ons antwoord hierop: Hungggry. We besloten dat we Hungggry gratis en beschikbaar wilden maken voor ieder in de horeca die het nodig heeft. Want, hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Right?

Doelstelling

Ons doel is om de horeca een hart onder de riem te steken: daarom hebben wij Hungggry ontwikkeld als gratis online bestelsysteem. Ondernemers kunnen hiermee hun eigen producten overzichtelijk aanbieden via een eigen bestellink. Zo kan de klant altijd gemakkelijk op afstand bediend worden tijdens de crisis én daarna.

Samenwerking

Ieder in de horeca is meer dan welkom om zich aan te sluiten bij Hungggry. Samenwerking is één van de belangrijkste zaken bij het doorkomen van een crisis. Lid worden is daarom volledig gratis zodat zoveel mogelijk ondernemers kunnen profiteren. Laten we elkaar helpen waar het kan. We’re in this together! 

Resultaat

Al meer dan 300 horecaondernemingen hebben zich aangesloten bij Hungggry. En het worden er iedere dag meer! We helpen de horeca graag met zo min mogelijk schade deze periode door te komen. Daarom is, én blijft, Hungggry gratis.

Je kunt als horecaondernemer binnen 5 minuten een account aanmaken bij Hungggry. Het is simpel te beheren: je voegt binnen een handomdraai de producten toe aan het menu. De klant komt via de bestellink binnen en heeft binnen 3 minuten tijd het winkelwagentje gevuld. Hij/zij rekent eenvoudig af met iDeal en de ondernemener krijgt vrijwel direct uitbetaald. Awesum toch?

Sam Meeuwsen: "We krijgen mooie complimenten. Klanten vinden het er netjes uitzien en waarderen het initiatief."