AWESUM

Webshops

START THE SEDUCTION

Webshops

“Dit moét ik kopen!” Overtuig je doelgroep van jouw onderscheidende aanbod en transformeer de webshopbezoeker in de klant waar jij van droomt. Verbind jouw businessgoals aan user experience: een geslaagde formule voor resultaat. Start de verleiding nu… samen met Awesum.

Voor de ultieme verleiding
We sluiten aan bij jóuw processen, volledig maatwerk dus. Dit doen we samen, met de Design Thinking-methode. Het uitgangspunt: jouw businessgoals soepel verbinden aan de behoeften en wensen van je (toekomstige) klant.

Wat het je oplevert: een webshop die het de gebruiker zo aantrekkelijk mogelijk maakt om bij jóu te bestellen. Eenvoudig, veilig en ‘met één druk op de knop’. Simpel, toch?

 • Computer says ‘yes’

  De webshop is gemakkelijk te koppelen aan de systemen die je al gebruikt. We regelen de juiste (API-)koppelingen, zodat het werkt. Altijd.

 • 100% save & sound

  Je bent zeker van de juiste beveiliging: zoals een 100% veilige database voor verzamelde gegevens, AVG-proof.

 • Keep it fresh

  Jij én de gebruikers beschikken altijd over de nieuwste versie. Dat fixen wij voor je, automatisch. Zodat jij kan doen waar je goed in bent.   

 • Scale it

  Meer of minder: de webshop groeit altijd mee met jouw ambities en uitdagingen. Gewoon lekker schaalbaar.

 • This is your IQ

  We verbinden je webshop aan ons zelf ontwikkelde slimme ‘IQ cms’. Hiermee kun je de webshop eenvoudig en snel beheren. You’re in control.

 • Make an impact

  Een webshop is pas ready to go live met impactvolle content. Samen met onze partners ondersteunen we graag met sterke (SEO-)teksten, video’s en fotografie.

AWESUM

Hoe wij
te werk gaan.

 1. Let’s explore

  Elke samenwerking begint met een goed gesprek. We ontrafelen jouw vraagstuk, ontdekken de diepere wensen van je doelgroep én brengen je kansen in kaart. Ook leggen we ‘succes’ vast in meetbare KPI’s.

 2. Let’s create

  Tijd om concreet te worden. We werken wireframes uit, toetsen deze en starten met de visuele uitwerking. Daarna gaan we door… testen, testen, testen. Hebben we het juiste gevoel weten te raken: is dit wat de gebruiker wil? Tijd voor de volgende stap.

 3. Let’s implement & go live

  Coderen, opnieuw testen en zorgen voor de juiste koppelingen: implementeren it is. We gaan door tot je webshop altijd en overal 100% werkt, en jij je doelstellingen behaalt. Rond de livegang staan we 24/7 voor je klaar, you are not alone. En dan… champagne!

 4. Let’s continue

  Working together, met continuous improvement. Maandelijks gaan we om tafel om te kijken hoe we de webshop nog meer awesum kunnen maken. Want veel kleine verbeteringen maken de gedroomde perfectie.

AWESUM

Webshop cases

Let's talk

Ontdek de mogelijkheden voor jouw business

Maak een afspraak met Awesum voor een matchingsgesprek: vertel ons je vraagstuk, dan bieden wij je een oplossing en kies jij of het past. Dan kan onze samenwerking van start.