AWESUM

Online Marketing

AWESUM

Online Marketing

Met online marketing zorgen we ervoor dat je organisatie zichtbaar en vindbaar is op alle relevante kanalen. We zorgen dat je gezien wordt, dat je bezoekers aan je bindt en dat de bezoekers dìe actie gaan uitvoeren die voor jou relevant is: een aankoop, contact opnemen, afspraak plannen of een brochure downloaden.

Samen stellen we doelen en bepalen we de strategie om de gewenste resultaten te behalen. Zo werken onze experts op het gebied van UX-Design, Branding en Marketing continue samen om het gedrag van jouw bezoekers te analyseren en zo steeds beter te begrijpen en te kunnen (bij)sturen.

Wil jij ook awesome Marketing? Vraag bij ons een AWESUM scan aan en start the growth.

 • Customer journey

  Onduidelijk waar je pijnpunten liggen? Die leggen we bloot met customer journey mapping. We visualiseren de reis die je klant maakt, langs alle mogelijke kanalen.

 • Socialize

  Wil je wel maar is online socializing niet jouw ding? Wij helpen je met de socials zodat je klanten een verbinding aangaan. En als je wilt nemen we het volledig uit handen. Dan kun jij jouw ding blijven doen.

 • Searchengines

  Zoekwoordonderzoek is de startmotor van de searchengines! Wij starten voor jou de motor en zorgen dat je site gevonden wordt.

 • Target your audience

  Jouw doelgroepen pinpointen we door persona's te maken. Hoe ziet iemand eruit? Welke muzieksmaak heeft diegene? Welke kledingstijl? Ontrafel je target compleet.

 • Offline marketing

  Als wij zien dat een campagne het beste converteert via de brievenbus, bellen we met dit advies. Online presence is top, converteren is key!

AWESUM

Hoe wij
te werk gaan

 1. Explore

  Elke samenwerking begint met een goed gesprek en een Awesum Scan. Wie ben je ? Wat zijn je doelstellingen ? Wie zijn jou klanten ? Hoe ziet de customer journey eruit ? Waar vind je je klanten ? En hoe kom je in contact? Een scan geeft inzicht in groei.

 2. Create

  De bevindingen van de scan zijn het uitgangspunt om je Marketing verder in te richten en stappen te gaan zetten om online presence te verbeteren. In deze fase bepalen we uitgangspunten en leggen we groei in meetbare KPI’s vast zodat duidelijk is hoe het succes gemeten gaat worden.

 3. Implement

  Van regie tot uitvoering staan we voor je klaar omdat het altijd gaat om jouw klanten en de groei van jouw organisatie is samenwerking key voor ons. Wil je dingen aan vaste partners overlaten of zelf doen? Geen probleem!

 4. Continue

  … working together, met continuous improvement. Maandelijks gaan we om tafel om te kijken wat er gebeurt, waar we moeten bijsturen en welke acties in de agenda staan zodat de content altijd aansluit op de omgeving. Want veel kleine verbeteringen maken een continue zichtbaarheid.

Onze online marketing diensten

Hoe we je helpen om te scoren

Er zijn meerdere wegen om jouw online marketing doelen te bereiken, en we adviseren je graag over het 'kortste pad'. Hieronder vind je een overzicht van de online marketing diensten die we je aanbieden om jouw online succes te behalen!

 • Online marketing strategie en plan van aanpak

  Het begint allemaal bij jouw product/dienst en doelgroep. We adviseren je graag over welke kanalen je moet inzetten en hoe om jouw online succes te garanderen.

 • Inrichten Google Analytics, Webmaster Hulpprogramma en Google Tag Manager

  Meten is weten. Wij zorgen ervoor dat jij precies weet wat er op jouw website gebeurt en we zo continu de resultaten kunnen verbeteren.

 • SEO / organische zoekmachine optimalisatie

  Zoekwoordonderzoeken, paginastructuren, flows en contentplannen, wij helpen je aan de perfecte basis om goed gevonden te worden door jouw ideale klant.

 • Social media en community building

  Door op social media een community op te bouwen, boost je zowel direct als indirect het traffic naar je website en creëer je een sterk brand image.

 • Google Ads en Display campagnes

  Wij zetten het belangrijkste advertentieplatform ter wereld voor jou in met minimale kosten en maximale resultaten.

 • Facebook, Instagram en LinkedIn campagnes

  Via gesegmenteerde advertenties zorgen we ervoor dat je precies die mensen bereikt die bij jouw organisatie en dienst/product passen.

 • Ontwikkeling van marketing materiaal

  Wij maken ook professionele graphics om jouw posts en advertenties nog beter te maken. Daarmee trek jij zeker de aandacht bij je ideale klant!

AWESUM

Cases

 • "Een visueel statement: de E-mail Benchmark 2020 knalt eruit"

Let's talk

Ontdek de mogelijkheden voor jouw business

Maak een AWESUM date: vertel ons je vraagstuk, dan bieden wij je een oplossing en kies jij of het past. Dan kan onze samenwerking van start.