AWESUM

WebApps

IN THE SPOTLIGHTS

Webapplicaties

Meer procesefficiency door automatisering of jouw doelgroep op een innovatieve manier ‘aan boord’ krijgen: een webapplicatie van AWESUM zet de gebruiker 100% in de spotlights. Wat is je vraagstuk en zijn jouw ambities? Vertel het ons. Let’s work together!

Jouw doelen en de doelgroep komen samen

We sluiten aan bij jóuw processen, volledig maatwerk dus. Dit doen we samen. Het uitgangspunt: jouw businessgoals soepel verbinden aan de behoeften en wensen van je doelgroep. Voor het hoogst haalbare resultaat. Wat het je oplevert: een applicatie waarbij design, techniek en gezond verstand samenkomen. Aantrekkelijk, responsive en altijd en overal ready to use.

 • Computer says ‘yes’

  De webapp is gemakkelijk te koppelen aan de systemen die je al gebruikt. We regelen de juiste (API-)koppelingen, zodat het werkt. Altijd.

 • 100% safe & sound

  Je bent zeker van de juiste beveiliging: zoals een 100% veilige database voor verzamelde gegevens, AVG-proof.

 • Keep it fresh

  Jij én de gebruikers beschikken altijd over de nieuwste technologieën. Dat fixen wij voor je, automatisch. Zodat jij kan doen waar je goed in bent.

 • Scale it

  Meer of minder: de webapp groeit altijd mee met jouw ambities en uitdagingen. Gewoon lekker schaalbaar.

 • This is your IQ

  We verbinden je webapp aan ons zelf ontwikkelde slimme ‘IQ cms’. Hiermee kun je de webapp eenvoudig en snel beheren. You’re in control.

AWESUM

Hoe wij
te werk gaan

 1. Explore

  Elke samenwerking begint met een goed gesprek. We ontrafelen jouw vraagstuk, ontdekken de diepere wensen van je doelgroep én brengen je kansen in kaart. Ook leggen we ‘succes’ vast in meetbare KPI’s.

 2. Create

  Tijd om concreet te worden. We werken in 'sprints’. Dat betekent dat we elke 2 weken met je gaan zitten om te kijken: waar zijn we nu en waar moeten we nog heen? We starten bijvoorbeeld met usecases en wireframes, testen deze. Dan stemmen we met elkaar af: is hier optimaal resultaat behaald? Dan verder met de visuele uitwerking. En daarna gaan we door… testen, testen, testen. Hebben we het juiste gevoel weten te raken: is dit wat de gebruiker wil? Tijd voor de volgende stap.

 3. Implement

  Coderen, opnieuw testen en zorgen voor de juiste koppelingen: implementeren it is. We gaan door tot je webapp altijd en overal 100% werkt, en jij je doelstellingen behaalt. Rond de livegang staan we 24/7 voor je klaar, you are not alone. En dan… champagne!

 4. Continue…

  … working together, met continuous improvement. Maandelijks gaan we om tafel om te kijken hoe we de app nog beter kunnen maken. Want veel kleine verbeteringen maken de gedroomde perfectie.

AWESUM

WebApp cases

 • "Onze webshop is een succes: we willen nu van regionaal naar landelijk"

Let's talk

Ontdek de mogelijkheden voor jouw business

Maak een AWESUM date: vertel ons je vraagstuk, dan bieden wij je een oplossing en kies jij of het past. Dan kan onze samenwerking van start.