AWESUM

Branding

BRANDS ARE AWESUM

Branding

Met rebranding, een brand identity of grafisch design werken we samen aan een krachtige merkbeleving. Aan een onderscheidende power die zichtbaar overtuigt. Voor een weergaloze first impression. En dáárna. Plus: met de juiste branding overtuig je bovendien niet alleen je klanten, maar ook je eigen mensen en partners.

Merkentrouwheid: hoe onderscheid je jouw aanbod in de markt? En zorg je ervoor dat jouw doelgroep voor jou kiest (en dat blíjft doen)? Creëer samen met Awesum een merk waarmee jouw klant zich blijvend verbonden voelt. Door de beleving die je uitstraalt, de herkenbaarheid, het anders-dan-anders zijn. Branding is what makes you, you.

 • Brand identity

  Wat geeft jouw merk uniciteit? We zetten je merk strak neer, om met een ‘bang’ te lanceren. We creëren een consistent, herkenbaar beeld: inclusief logo, fonts, kleurgebruik en tone-of-voice. En dat in één helder brandbook.

 • Rebranding

  Je merk opnieuw lanceren, je huisstijl opfrissen of een logo dat exact aansluit bij waar je voor staat? Wij zetten jouw merkwaarden om naar beeld en tekst.

 • Grafisch design

  Laat weten wie je bent, val op en overtuig je doelgroep. Met grafische elementen voor online (animaties, iconen en visuals) én alle soorten offline uitingen.

AWESUM

Hoe wij
te werk gaan

 1. Explore

  Elke samenwerking begint met een goed gesprek. Wat staat voor jullie op #1? Wie is je klant en wat wil hij horen? We brengen ook de customer journey in kaart. Samen leggen we de basis om jouw sterke merk vast te leggen. Voor extern én intern.

 2. Let’s create…

  … a brandbook! Deze gids is de ‘beschermer’, van je bedrijfsidentiteit welteverstaan. Je vindt hierin het DNA van je merk (het verhaal erachter) en de huisstijl. Hierbij horen natuurlijk ook concrete uitwerkingen van sterke beeldmerken en visuele uitingen.
  In the blink of an eye is zichtbaar: dit zijn wij en hier staan we voor. Keep it clear!

AWESUM

Branding cases

 • "Een visueel statement: de E-mail Benchmark 2020 knalt eruit"

Let's talk

Ontdek de mogelijkheden voor jouw business

Maak een AWESUM date: vertel ons je vraagstuk, dan bieden wij je een oplossing en kies jij of het past. Dan kan onze samenwerking van start.