bow shape bow shape

Hungggry

The Robin Hood of take-out and delivery

In het begin van de coronaperiode wilden wij horeca ondernemers een hart onder de riem steken. Ons antwoord? Hungggry! Hungggry is dé oplossing die het bestellen en/of afhalen van maaltijden een stuk makkelijker en lucratiever maakt.

Vertel

Hoe begon Hungggry?

Toen de corona periode begon merkten wij in onze omgeving dat horeca ondernemers het zwaar te voortduren kregen. We wilden een tool aanbieden dat niets kostte en gebruiksvriendelijk is.

Hoe zijn we aan de slag gegaan?

We zijn in gesprek gegaan met een aantal horeca ondernemers en gebruikers. Waar liggen jullie behoeften en wat zijn jullie wensen? Op basis van deze input hebben wij een platform ontworpen en gebouwd dat geheel aansluit bij de wensen van de gebruikers.

What’s next

Hoe nu verder?

We blijven niet stilstaan. Want ook de wensen van onze gebruiks veranderen. We blijven ons doorontwikkeling om ervoor te zorgen dat het platform blijft aansluiten bij de wensen. Daarom staan wij open voor nieuwe feature ideeën van iedereen!

Explain

Wat is Hungggry?

Hungggry is dé oplossing die het bestellen en/of afhalen van (food)producten een stuk makkelijker en lucratiever maakt. Zowel voor de ondernemer als voor de klant! Als ondernemer wil je niet vastgeketend zitten aan een groot bestelplatform met hoge kosten of verplichte afname van apparatuur. Je wilt vooral zelf ‘in control’ blijven en zelf bepalen wat goed is voor jouw onderneming.

Juist dan zit je bij Hungggry goed! Met Hungggry als laagdrempelig bestelsysteem bied je online overzichtelijk jouw producten aan via je eigen bestellink. De klant komt direct op jouw bestelpagina en rekent eenvoudig af via iDEAL.

 

Waarom kies je Hungggry?

 • We zijn echt gratis!!
 • Gemakkelijk voor jou als ondernemer en je klant
 • Houd zelf de controle
 • Het bestelsysteem werkt snel en is laagdrempelig
 • Bied extra service aan je klanten

Feitjes

It's all in the numbers

 1. Scoren een 4,9

  Onze gebruikers zijn erg tevreden!

 2. 3 miljoen+ aan omzet

  Onze horecaondernemers hebben met z'n alle al meer dan 3 miljoen aan omzet gedraaid met het bestelplatform Hungggry!

 3. 300+ gebruikers

  Al meer dan 300 mensen gebruiken Hungggry!