bow shape bow shape

Braino

Easy online kennisoverdracht

Braino is een e-learning platform en heeft een intuitive interface. Hierdoor maak je snel en gemakkelijk online cursussen die on-brand en up to date zijn. Met braino kun je verschillende kanten op. Je kan het inzetten voor een onboarding programma, voor naslag werk maar ook voor een online e-learning. 

Braino heeft door deze brede functionaliteiten een aantal belangrijke features die voor jou als ondernemer van belang zijn. Hieronder staan alle features die Braino heeft opgesoms en uitgelegd! 

The start

Hoe het allemaal begon

De vraag van een klant gaf ons het idee om een e-learning platform te bouwen. We maakten een product dat voor elke potentiële klant bruikbaar is. Geheerin de eigen stijl, op deze manier herkennen de cursisten de klant in het online platform. 

We hebben gekeken naar waar de wensen liggen en deze vertaald naar dit e-learning platform. 

E-learn, onboarding en naslagwerk

Dit is Braino

 • Domein registratie

  Stel het domein van je organisatie in (bijv. @braino.app) om collega’s zelf toegang te geven zonder goedkeuring. Dat scheelt weer werk waardoor jij je kunt focussen op het belangrijke. Wil je meer weten over deze functie en het eens live bekijken? Vraag dan een demo aan.

 • Rijke content

  Maak lesmodules nog pakkender voor jouw gebruiker door naast titels en tekst gebruik te maken van multimedia opties zoals afbeeldingen, interactieve clickmaps, video’s, audiobestanden en downloadbare bijlagen!

 • Toetsen en examineren

  Het toetsen van de kennis zorgt ervoor dat jouw cursisten beter informatie onthouden. Met Braino is dit erg makkelijk.

 • Drip feed

  Met de drip-feed module kun je gemakkelijk courses vooruit plannen. Nieuwe courses worden beschikbaar na een bepaalde tijd, of na het behalen van een certificaat.

 • Naleesfunctie

  Theorie en informatie die gedeeld wordt is niet voor één keer beschikbaar. Een cursist kan na het doorlopen van een course nog altijd bij de informatie.

 • Certificaten uitgeven

  Bij het slagen voor toetsen worden soms certificaten behaald. Met Braino kun je aan elke toets een certificaat koppelen die wordt gegeven wanneer een cursist de toets heeft gehaald, geheel automatisch!

 • Werkt overal op ieder apparaat

  Alle courses zijn altijd overal op elk apparaat beschikbaar! Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw cursisten op elke moment van de dag, maar ook op elk device toegang hebben tot de courses. Hierdoor is het erg makkelijk voor een cursist om Braino te gebruiken!

 • Betaalde lesmodules

  Met de betaalde lesmodules kunnen cursisten courses uitkiezen en betalen in Braino. Als ondernemer hoef je nergens meer naar te kijken! Alles gaat via het Nederlandse betaalsysteem Mollie.

Feitjes

It's in the numbers

 1. 800+ certificaten

  We hebben aan al onze cursisten al meer dan 800 certificaten mogen uitdelen!

 2. 10+ bedrijven

  Meer dan 10 bedrijven gebruiken het Braino E-learning template als tool voor hun cursisten.

 3. 1000+ users

  In totaal hebben we al meer dan 1000 gebruikers die gebruik maken om zichzelf te informeren!