www.welnermaaltijden.nl

"Onze webshop is een succes: we willen nu van regionaal naar landelijk"

 • 23
  Gebruiker voorop

  Simpel en snel een heerlijke maaltijd, met regionale producten.

 • 66
  Consumenten weten Welner te vinden

  Maaltijdenconcept slaat aan, de populariteit stijgt.

 • 24
  Tijd voor de volgende stap

  Van regionale speler nu op naar landelijk succes.

Vraagstuk

In 2019 startten drie ondernemers ‘Welner’: een online maaltijdenservice met verse en gezonde streekproducten van boeren en telers uit de regio Arnhem, Nijmegen, de Achterhoek en de Liemers. Ondernemer Dirk Flintrop vertelt: “We wilden via een webshop rechtstreeks aan de consument verkopen. Voor de ontwikkeling hiervan namen we contact op met Coen. Hem kenden we al via ons netwerk.”

Doelstelling

Welner zocht een webshop die totaal aansloot bij de beste gebruikerservaring. “We wilden het de gebruiker zo aantrekkelijk en gemakkelijk mogelijk maken om bij ons te bestellen. Eenvoud en duidelijkheid, daar draaide het om. En natuurlijk moest de website altijd werken, op welk apparaat dan ook. Een responsive design en schaalbaarheid waren een absolute must.”

Samenwerking

Welner is erg te spreken over de samenwerking. “We zochten een partij die goed meedenkt en luistert naar onze kant van het verhaal. En die hebben we gevonden. Awesum komt alle afspraken na, werkt snel en is creatief. Ook was er alle mogelijkheid om tussentijds bij te sturen. AWESUM wist onze wensen te vertalen naar een webshop die altijd werkt, de gebruiker voorop stelt en resultaat oplevert.”

Resultaat

De webshop in sinds eind 2019 in de lucht. Dirk: “Ons concept slaat goed aan. Liefhebbers van goed en vers eten uit de regio weten ons zeker te vinden. We richten ons nu vooral op de Gelderse regio. Nu is het tijd voor de volgende stap, we willen méér. We maken plannen om landelijk te gaan. En hierbij hebben we AWESUM ook weer nodig. We blijven de fijne samenwerking continueren.”  

Dirk Flintrop: “De consumenten in de regio weten onze maaltijden nu goed te vinden”